Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

BAŞKAN UĞUR AKAN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN UĞUR AKAN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN UĞUR AKAN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BASKAN UGUR AKAN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

 

Türk Büro Sen Adana 2 Nolu Suba Baskani Ugur Akan, Ramazan Bayrami nedeniyle bir kutlama mesaji yayinladi.

 

Türk Büro Sen Adana 2 Nolu Suba Baskani Ugur Akan Kutlama mesajinda:su cümlelere yer verdi;Dostlugun, barisin, birlik ve beraberlik anlayisinin en ileri düzeye vardigi bir  Ramazan Bayramina daha ulasmanin mutlulugu ve sevincini yasiyoruz.

 

Toplumumuzda çok özel ve anlamli bir yere sahip olan, milletimizin manevi degerlerinin ve tarihin engin derinliklerinden gelen sosyal yardimlasma ve dayanisma geleneginin en güzel yasandigi günler bayram günleridir. Bu Bayram  insanlari birbirine yakinlastiran, ayni düsünce ve duygularda bulusturan, günlük kaygi ve sikintilardan uzaklastiran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirligi saglayan özel bir gündür. Bundan dolayi bayram, anlam ve önemine uygun olarak kutlanmali, basta yakinlarimiz olmak üzere, özellikle kimsesizler, yaslilar, fakir ve yardima muhtaç vatandaslarimiz ziyaret edilerek gönülleri alinmali yalnizliklari hissettirilmemelidir.

 Bu duygu ve düsüncelerle bütün üyelerimizin ve Adanali i hemserilerimizin Ramazan Bayramlarini en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlik için barisa, sevgiye, kardeslige vesile olmasini temenni eder, sevgi ve saygilarimi sunarim. Dedi



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli